Lumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang Sekring
  • Lumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang SekringLumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang Sekring
  • Lumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang SekringLumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang Sekring
  • Lumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang SekringLumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang Sekring
  • Lumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang SekringLumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang Sekring

Lumahing Acting Cepet Nano2 Brick Dipasang Sekring

Fact Acting Cepet Dipasang Cepet Nano2 Terbatas Fuse yaiku sekring lumahing Wire-in-Air (WIA) alun-alun sing pas banget kanggo aplikasi perlindungan perlindungan sirkuit sisih sekunder lan dirancang kanggo PCB nggunakake teknologi gunung lumahing.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

4512 1245 Nano2 Brick Square End Blok Acting Cepet Gedhe Fuse 50A 250VAC


Aplikasi saka Neno2 Brick Acting Cepet Dipasang Dipasang

Notebook PCLCD / PDP TVLCD monitorLCD / panel PDPLCD inlight backlightPortable DVD playerPower supplyNetworkingPC serverCooling penggemarStorage SystemTelecom SystemWireless basestationWhite goodsGame consoleOffice Automation EquipmentBattery charging circuit protectionIndustrial Equipment

Fitur saka Nano2 Brick Acting Cepet Dipasang Dipasang


· Gawe sekring bata saiki sekring

· Ukuran ruang toksik Surfacemount

· Nomer akeh peringkat saiki

· Watesan suhu operasi akeh

· Suhu relat sithik

· Dirancang kanggo UL248-1 / 14

· Keramik mburi Keramik Suqare


Karakter Listrik saka Neno2 Bruk Acting Cepet Dipasang Kanthi


Ampere

100% Ing

250% Ing

350% Ing

15A-20A-50A

4 Jam Min

<10s

-

60A-100A

4 Jam Min

-

<10s


Ukuran Ukuran Akting Cepet Nano2 Brick Dipasang dipasang (mm)

Seri

Rated Saiki

L

W

H

R1032

15A-30A

10.0 ± 0.30

1,7 ± 0.10

3,15 ± 0.10

1245/4512

40A-100A

12.30 ± 0.40

2,70 ± 0.20

4,50 ± 0.20


Disaranake Pad Layout saka Nano2 Brick Cepet Acting Dipasang Dipasang



15A-30A: Rekomendasi nglacak ketebalan yaiku 3oz; ambane tilak minimal 10mm

40A-50A: Rekomendasi nglacak ketebalan yaiku 3oz; ambane tilak minimal 15mm

60A-70A: Rekomendasi nglacak ketebalan yaiku 3oz; ambane tilak minimal 22mm

80A-100A: Rekomendasi nglukis nglacak 6oz; ambane tilak minimal 33mm


Spesifikasi Permukaan Acara Cepet Dipasang Cepet Nano2 Brick


P / N

Tegangan voltase

(V)

Rated Saiki

Mupangat Kapasitas

Ngetik. Kadhemen

Resistensi


Khas

Tegangan

Selehake

Khas

Pre-Arcing I2t

-

VAC

VDC

(A)

AC1

DC2

mâ "¦

mV

(A2Sec) 3

R1032.10A



125V

250V

250V

125V

80V

72V

60V

32V

10

250Vac, 150A

125Vac, 150A



800A

2.90

105

10

R1032.15A

15

2.90

105

15

R1032.20A

20

2.90

105

20

R1032.25A

25

1.50

100

70

R1032.30A

30


N / A

1.10

100

95


R1032.40A


40


1.10


100


280

1245.40

250V

125V

80V

72V

63V

32V

40

250Vac, 300A

125Vac, 500A



1000A

1.10

100

280

1245.50



125V

50



125Vac, 500A

0.95

105

480

1245.60

60

0.60

75

900

1245.80

80

0.44

65

1700


1245.100


100


0.29


55


5000


1. Rating Interrup AC (Diukur ing voltase sing wis ditemtokake, 100% faktor daya nutup acak)

2. Rating Interrupting DC (Diukur ing voltase sing wis ditemtokake, konstan wektu kurang saka 50 mikroskondis, sumber baterei)

3.  Khas Pre-arcing I2t are measured at 10In Current, DC battery bank, but not exceeding the interruptingrating, time constant of calibrated circuit less than 50 microseconds)

4. Kualifikasi internal kanggo 40A-60A @ 80Vdc, UL Persetujuan wis ditunggu


Karakter Soldering Saka Nano2 Brick Acting Cepet Dipasang Sekring


Rega Soldering

â € ¢ Suhu: 260 ° C

â € ¢ Wektu: 30 Detak maksimal


Faktor Milih Faktor Lumut Cepet Nano2 Brick Dipasang Kanthi Fuse


1. Saiki operasi normal

2. voltase aplikasi (AC utawa DC)

3. Suhu sekitar

4. Overload wektu saiki lan dawa wektu sekring kasebut kudu dibukak

5. Kesalahan paling dhuwur sing kasedhiya

6. Denyutan, Ukur Ukur, Dhasar Inrush, Dhasar Paningkatan, lan Transitar Sirkuit

7. watesan ukuran fisik, kayata dawa, diameter, utawa dhuwur

8. Persetujuan Agensi dibutuhake, kayata UL, CSA, VDE, METI, MITI utawa Militer

9. Fitur sekring (soyo tambah jinis / faktor wujud, gampang ngilangi, timbal sumbu, indikasi visual, lsp)

10. Fitur wadhah sekring, yen ditrapake lan relating sing ana gandhengane (clip, blocking block, panel mount, PC board mount, R.F.I. tameng, lan sapiturute)

11. Pengujian aplikasi lan verifikasi sadurunge produksi


Kurva Saiki-Saiki Nulis2 Lumut Plancar Cepet Dipasang

Kurva derating suhu Saka Nano2 Brick Acting Cepet Dipasang Dipasang


â— Suhu Operasi Biasa: 25â "ƒ ± 2â" ƒ

â—Suhu Operasi: -55â „ƒ to 125â„ ƒ kanthi faktor koreksi sing tepat ditrapake.

â—Chart faktor koreksi

Paket lan Minimal pesenan QTY Of Nano2 Brick Fast Acting Speed ​​Mountuse Fuse

 

15-20A-30A: 2000pcs sekring ing tape (jembaré 24mm) lan reel (dia. 13inch);

40A-100A: 1000pcs sekring ing tape (jembaré 24mm) lan reel (dia. 13inch)

Hot Tags: Lumahing Acting Cepet Nano2 Dipasang Dipasang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, kanthi stok, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.